Capriconii - Lost in Amsterdam

12.02.2010

Capriconii


Mă găndeam acum la definiţia blogului, iar prin cap îmi trece următoarea idee : un spaţiu , pe internet , dedicat subiectelor personale , unde poţi abera când şi cât vrei, iar în jurul acestor teme pronind conversaţii prin intermediul comentariilor directe lăsate la posturi între cititori şi cel ce-Şi scrie gândurile pe blog.

Am Început cu aceasta mică "definiţie" pentru a-mi justifica următoare temă , pe care voi incerca să o scriu cât mai frumos, nu siropos, deoarece îmi este foarte dragă, dar şi greu pt că este ca şi cum aş scrie despre mine şi cred că oricărei persoane ii este greu sa vorbeasca despre
ea insăşi.

Se numeşte Andreea. Mi-am dorit să îi dedic un spaţiu la mine pe blog de ceva timp ca un fel de surpriză sau ceva frumos pt sufletul ei , totodată şi al meu, insă mai am încă un motiv : acela fiind că nu am apucat să îi fac un cadou de ziua ei aşadar m-am gândit să recuperez câte puţin, în stilul meu unic.

Spuneţi-mi... voi credeţi in zodii, horoscop , pe scurt astrologie? Eh ,nici eu nu sunt aşa mare pătimaşă, deşi uneori mă influenţează , spre exemplu , dacă citesc dimineaţa, iar acolo nu scrie deloc de bine, parcă ceva nu merge în ziua aia. Dar! să revenim la subiect, de ce v-am intrebat despre zodii şi ce are legatură cu ele , se datorează faptului că, Andreea, este Capricorn , ca şi mine de altfel.Nu ştiu daca vi s-a intâmplat vreodată să vă "nimeriţi" atât de mult cu un prieten la stări , emoţii , caracter , gândire, însa eu cu subiectul meu, da. Este o potrivire de zodii perfectă.
Dimineaţa când dă "apelare izuh" : " ce faci ? uite eu mă duc la muncă, n-am chef deloc, sunt nervoasă!" eu rămân , cum s-ar spune , afiş când aceleaşi gânduri le am şi eu , iar chestiile astea sunt cam zilnice, nu vă gândiţi la nervi şi lipsa de chef, ci la sentimentele pe care le ai pentru ziua respectivă.

Partea funny care e, că noi nu ne ştim de când jucam "flori, fete şi băieţi" în părculeţ , ci ne ştim de vro 3-4 ani?! e posibil să greşesc
, recunosc , nu prea am noţiunea timpului, hehe. Să vă zic şi de unde : de pe HI5! hahaaa,penal ştiu, având doar un prieten comun.

În altă ordine de idei, Zaza, Mell, suculetzz sau Andreea ,mă intelege , bă , de fiecare dată, chiar şi'n momentele în care mă sună şi-i zic "NU AM CHEF SĂ VORBESC, PA!" , ştie în secunda următoare cum stă treaba şi nu se supără,( cum probabil mulţi in locul ei ar face-o, sau cel puţin s-ar enerva), pt că evident , la fel face şi ea şi ştiu că e ceva neregulă, o las să se calmeaze , apoi vedem ce s-a întamplat şi când ne dăm seama că ne enervam din cauza unor tâmpenii, râdeam ca
două capricoance tâmpite ce "estem".

Ce zici mă? Credeai că nu mai vine ziua în care să te "postez" , nu? Stai că n-am terminat ! ;)

Acum mă adresez celor care "mă citesc" , 2-3 care sunt , când se plictisesc :)) :
temperamentala Zaza, ca orice FATĂ , are şi ea probleme con la corason , nu? Că noi fetele ne pricepem cel mai bine la asta, să facem o dramă din viaţa noastră amoroasă. Când se intamplă, vorbim , ea nu-şi mai controlează cuvintele,
deşi sunt convinsă că acum lucrează la domeniul de alegere al cuvintelor, fiindcă un X sau Y nu ar agreea ca o Lady să vorbească necontrolat, nu-i aşa? O ascult, o aprob, căci nu e deloc plăcut să te mai contrazică cineva în momentul când ţi se pare că ţi-a dat cineva cu-n bolovan sau dovleac în cap. Evident când îi spun c-o să fie bine , nu mă crede , zice că GATA, nu mai vrea, că face , că drege, dar când se adevereşte ce am zis , e ca un copil mic , care se bucură la primul său zmeu înălţat pe cerul senin, e aşa drăguţa încât fericirea ei n-are cum să nu se transforme şi-n a mea.
Nu vrea faimă , nu vrea bani ( adică nu e pe interes ,însă să nu credeţi că tot salariul ei îl dă celor care şterg geamurile maşinilor la semafor:)) ) , vrea doar stări de bine şi prieteni ( nu falşi amici ) ,iar înainte de toate , familia ei să aibă parte de sănătate.

Şi-ar dori să deţină controlul, intr-o notă plăcută , asupra unei altei litere din alfabet, neputincioasă momentan ,Andreea, se mâhneşte dacă LITERA , să spunem , că-şi mută paharul din faţă şi-l pune mai la stânga (exemplu banal, nu e chiar atât de nebună precum am făcut-o eu să pară acum :)) ) , deoarece fraieră ca mine, se ataţează repede şi vrea să ştie că ce-i al ei,e doar al ei.

Suculetzzule ,nu te supăra pt cele zise mai sus dar ştii că nu e stilul nostru să fim siropoase!

Restul lăsăm pe altă dată, ce-i prea mult strică!

Puuuup.Comentarii