Eul

7/20/2010

Oare în ce moment vrem timp doar pentru noi, iar în ce moment avem nevoie de acest timp şi în ce circumstanţe este provocată această nevoie? Conştientizăm care este limita înainte să facem POC?

Mergând pe stradă observ încruntarea tuturor, deci după calculele mele cred că toţi au ajuns la limită sau au depăşit-o de mult, au făcut POC şi iar poc de nenumărate ori, dar la vremurile astea nu îi învinuiesc, însa ei de ce nu îşi acordă acel timp, acea pauză ? Să fie sistemul de vină sau noi că ne-am complăcut aşa în non-sens?

Poate că unii se gândesc că dacă se duc singuri să mănânce şi să nu se gândească la nimic, doar să se bucure de puţină vreme petrecută cu sinele săui este o persoană singuratică? Nu cred, fiindcă, uneori te poţi simţi de 10 ori mai singur chiar dacă te duci cu colegii de liceu/facultate/muncă sau prietenii, deşi vorbiţi şi eşti înconjurat de multe persoane, aparent nu eşti un om solitar, dar în mintea ta sunt alte idei, gânduri care te preocupă şi nimic nu este comun cu ceea ce se discută în jurul tău, asta te poate face să te simţi solitar. Nimeni nu te poate asculta mai bine decât tu singur, de aceea apare nevoia de timpul doar pentru tine.

Ar fi frumos dacă treptat ar dispărea cât mai mult din îmbufanrea celor din jurul meu să ne respectăm mai întâi pe noi şi să ne preocupăm mai mult de Eul nostru, dar să avem grijă să nu începem să vorbim despre noi la persoana a treia. :D !


You Might Also Like

11 comentarii

 1. multi vorbesc de ei la persoana a treia cu un motiv:) si acela ca n au curaj sa recunoasca de fapt ca ei sunt "victimele" intamplarilor "scrise" sau "povestite"..sau "prietena cea mai buna a mea a patit..." dar de fapt "eu sunt prietena mea cea mai buna"..sau "imaginatia mea este pe baza intamplarilor din viata mea dar nu am curaj sa recunosc.."
  de pauze avem nevoie toti...dar o sa vina momentul cand n`o sa mai avem parte de ele...

  RăspundețiȘtergere
 2. Well... lasitatea domina din pacate multa lume, cat despre pauze, cred ca mereu vom aveam nevoie de ele fiindca mereu va exista agitatie in viata fiecaruia si la un moment dat pur si simplu obosesti.

  RăspundețiȘtergere
 3. izule,vad ca esti preocupata de acest subiect:d este bine..asta imi aminteste de un moment dragut...o sa dau cateva detalii:)) eu tu si paula,in metrou,suntem din constanta si acolo e mai frumos ca zambeste toata lumea?:)) a fost dragut:D pup izule:*:*:*:* sunt foarte de acord cu ce ai spus tu ca a dori sa stai tu cu eul tau la un moment dat sau ca ai nevoie cateodata de timp doar pentru tine nu inseamna ca esti solitar!-A.:*:*:*

  RăspundețiȘtergere
 4. :)))) Daaa ce caterinca a fost atunci in metrou !!

  Multumesc mult, Anca pt apreciere si pt ca mi-ai amintit de momentul ala dragut >:D<>:D<

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu neaparat, poate inseamna si o simpla zi in care esti doar tu cu gandurile tale pe care ti le aranjezi asa frumos la fel cum iti aranjezi si hainele in dulap.. putina ordine, intelegi? :*

  RăspundețiȘtergere
 6. eu n`o am decat pe mami in cap si e agitata mereu:))nu poa` sa stea locului nici macar o zi..poate doar cand mai pleaca pe undeva e linistita..dar, evident ca sunt persoane care fac si asta

  RăspundețiȘtergere
 7. Buna, imi place blogul tau, daca te intereseaza un link exchange intra pe http://pegas-motorizat.blogspot.com/

  RăspundețiȘtergere
 8. Muie la iehovisti, mormoni si atei!

  RăspundețiȘtergere
 9. heeeeeeeeeeeeeeeeeeiiii dc nu mai scrii nimiiiic?:(

  RăspundețiȘtergere