What's the difference between me and you? - Lost in Amsterdam

06.10.2012

What's the difference between me and you?


Zilele trecute am postat pe pagina mea de Facebook o poză cu Missy Elliot pentru că îmi plăcea freza ei și mă gândeam să mă tund și eu cam ca ea, evident nu aș fi făcut la fel, însă ideea mi se părea foarte tare. Nu după puțin timp, am fost acuzată de plagiat, și de faptul că nu sunt originală, că noi bucureștenii(!!!!) facem și dregem, suntem niște proști care stăm toată ziua pe internet, nu avem nimic în cap și ne pierdem timpul în cafenele zilnic, dându-ne check-in-uri.
 
 Nu cred că interesează pe toată lumea ce fac eu, dar așa ca fapt divers, nu-mi pierd toată ziua în cafenele, în timp ce-mi dau check-în. Cât despre ce am în cap, nu știu de unde își poate da seama, având în vedere că nu mă cunoaște, n-a stat de vorbă cu mine niciodată, și a judecat după o simplă poză și un simplu comentariu pe care l-am făcut referitor la freza ei.
 
 Așa că, stau și mă întreb uneori, de ce ne grăbim să judecăm lumea, să ne dăm cu părerea, când nu știm povestea din spatele ei, când nu am apucat să schimbăm două cuvinte față în față (pentru că mi se pare esențial contactul real, nu cel virtual). Cel mult am putea să spunem despre o persoană, catalogând după ceea ce vedem pe internet că este drăguță sau nu, și poate din ceea ce scrie, am putea să ne dăm seamă cât de cât dacă a trecut pe la orele de română sau nu. Dar..ATÂT!

So..what's the difference between me and you?? :)

Comentarii