Lost in... - Lost in Amsterdam

24.11.2012

Lost in...Cunoști momentul acela în care ai mii de cuvinte și milioane de propoziții pe care ai vrea să le spui, dar în schimb tot ce faci este să stai și să privești?
  Cunoști momentul acela când ai sute de idei în cap iar când vine vorba să le pui în practică..ele rămân doar pe foaie?! Sau pe blog, cum preferi. :)
 
 Momentul în care nu mai știi ce să crezi și pur și simplu mergi pe străzi fără să ai nici un gând, doar respiri aerul prin care treci că un simplu trup gol? Fără idei, fără nimic.
  Momentul în care te uiți la fum și ai vrea să te pierzi odată cu el și să te învețe să dansezi ca el apoi să devii invizibil?

 
 Cunoști momentele în care râzi cu prietenii tăi, aceia adevărați, și uiți de absolut tot, te îmbeți de fericire încât trăiești doar clipa aceea și ești doar tu cu ei în încăpere?
  Cunoști momentele în care pui pe repeat o piesă, pentru că încă nu te-ai săturat de ea după atâta timp, și dansezi în fiecare dimineață că să-ți încarci bateriile de energie, pregătindu-te de o zi cât mai bună?
 
 Momentul în care te uiți la cer de la geam, vezi o stea, și îți pui o dorință.. Sau te uiți doar la cerul gol, lipsit de stele și îți aranjezi gândurile?...
Comentarii